To przepis Madzi z let’s go to the kitchen!
Ona placuszki usmażyła na śniadanie, ja na deser.
Są naprawdę niebanalne w smaku, a banalnie proste w przygotowaniu!
Cynamonowe z nutką kardamonu i imbiru polane syropem klonowym.
Polecam!
Ja tymczasem zamykam moją kuchnię na 2 tygodnie i pakuję wielką walizę!
¡Viva España!
Składniki:
dekoracja:
Wykonanie:
Wszystkie składniki umieszczamy w misce i dokładnie ze sobą mieszamy.
Smażymy na patelni jak racuchy, odwracając placuszki w czasie smażenia drewniana łyżką. Ostrożnie, gdyż placuszki są naprawdę bardzo delikatne!
A to przyszło wczoraj pocztą.
Za małe wyróżnienie.
Cieszę się niesamowicie! 😉
oj, szkoda, że nie widzisz, jak szeroko uśmiecham się właśnie do monitora!!:-)
piękne Ci wyszły te placuszki! borówki i płatki migdałów to świetny dodatek do nich!
cieszę się, że smakowały 🙂 bardzo!
i oczywiście gratuluję wyróżnienia i upominku!
czyli innym też przypadły do gustu – super! 🙂
i bardzo dobrze, niech znikają, na zdrowie!
Prezentują się naprawdę pysznie. 🙂 Z chęcią bym takie zjadła.
Pysznie!
Te dodatki do placuszków to prawdziwa rozpusta.
Gratuluję wyróżnienia.
Gratuluję wyróżnienia i książki. A te placuszki…ach jak one pięknie wyglądają!
pyszności! uwielbiam placuszki na serku wiejskim
Wspaniałe placuszki – jeszcze takich nie miało okazji spróbować więc zabieram się właśnie za ich przygotowanie 🙂
bardzo smacznie wyglądają! 🙂
Hiszpania.. zazdroszczę 🙂
oo jak ja kocham nutkę cynamonu<3
Mira el encuentro de Camer
Thanks for your own hard work on this web site. Ellie loves managing investigation and it is obvious why. Almost all hear all relating to the lively form you present great tips and hints by means of your website and therefore cause response from other people on that content then my child is really understanding a lot. Have fun with the rest of the year. You are always carrying out a great job.