Takie proste.
Takie szybkie.
Takie dobre…
Leczo. Z moją kochaną cukinią, pomidorem, pieczarką i kolorową papryką…
Ciepłe kociołki z potrawą cieszyły oczy, brzuchy i podniebienia.
A ja zakręcona.
W książkach, pomysłach, planach.
Dobrze, że są.
Bo nadają naszemu życiu odpowiedni bieg.
Składniki:
Wykonanie:
Na patelni podsmażam cebulę, do której po chwili dodaję pokrojone w plasterki pieczarki i kiełbasę. Podsmażam dotąd, dopóki pieczarki i kiełbasa nie uzyskają “podsmażonego koloru”.
Kroję pieczarki, pomidory, cukinie i wrzucam na patelnię do pieczarek. Duszę do miękkości z liściem laurowym. Dodaję zioła, koncentrat i przyprawy.
Pyszne z grzankami lub weką!
Takie leczo i kieliszek białego wina to bajeczne smaki!
Plus plany i książki w tle.
Wspaniale.
Amber, dokładnie! 😉
Muszę zrobić,pycha:D
idealne to Twoje leczo! 🙂 takie, jak lubię najbardziej – dużo warzyw, które idealnie ze sobą współgrają i kiełbasa, mm, pycha!
Niby proste, a takie pyszne. 🙂 Uwielbiam leczo.
bardzo lubię leczo i dawno go nie jadłam 🙂
Uwielbiam! Nigdy nie odmawiam 🙂
W leczo uwielbiam to, ze można go zrobić cały gar, zamknąć w słoikach i sięgać po nie w dni kiedy nie mamy pomysłu albo ochoty gotować:)
Pozdrowionka:)
Uwielbiam. Najlepsze zawsze u babci 🙂
pycha! bardzo lubię na jesieni !
Przypomniałaś mi lato 😉 To leczo wygląda pysznie !
Też tak uwielbiam leczo jak Ty 🙂 Cieszy podniebienie za każdym razem jak je jem 😉 Moje wersje tej potrawy na leczo przepis
Spot on with this write-up, I truly think this web site needs a lot more consideration. I’ll probably be once more to read significantly much more, thanks for that info.
Hi there! I could have sworn I’ve been to this blog before but after going through a few of the articles I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I came across it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!
I was looking at some of your posts on this internet site and I think this site is very informative! Keep on posting.