na słodko30.09.201443312
Ciasto bananowo-jabłkowe
Smacznego
czytaj przepis
Jest po prostu świetne! Tyle w temacie!

Udostępnij artykuł
Zapraszam do lektury mojej nowej książki
Serniki słodkie i wytrawne Renata Czelny-Kawazamów książkę
Ta książka to mój debiut wydawniczy. To także spełnienie mojego marzenia. To spis moich pomysłów na moje ukochane ciasto – sernik. Bo to właśnie sernik Mojej Babci zapamiętany z dzieciństwa stał się wielką inspiracją do tworzenia nowych smaków tego wdzięcznego ciasta...
kulinarne podróże
Hiszpańskie kadry z “Wyspy Wiatrów”
kulinarne podróże
Kulinarny dziennik podróży cz.6 – Barcelona cz.2
na słodko
Czekoladowy chlebek jakbłkowy z cydrowymi rodzynkami i kremem cytrynowym
Komentarze

12 responses to “Ciasto bananowo-jabłkowe”

  1. To ciasto wygląda jak pyszny chlebek, Widać, że wilgotne, smaczne … Mogę kawałek…?

  2. Marzena says:

    Widać, że jest bardzo wilgotne – fajnie:-)) To kiedy jesteś u Ewy Wachowicz?:-)

  3. Karmel says:

    pycha! takie ciacha są najlepsze!

  4. Ola says:

    a ja właśnie wczoraj skończyłam bananowo-malinowe:)

  5. DżemDżus says:

    Takie wilgotne i pachnące jabłkami ciacho z dodatkiem np jogurtu albo lodów – rozmarzyłam się Pyszne

  6. napiecyku.pl says:

    A mi chlebki bananowe nie wychodzą, Twój zapowiada się smakowicie 🙂

  7. Magda C. says:

    Takie bananowe chlebki uwielbiam 🙂

  8. Asia W says:

    ciacho na pierwszy rzut oka mega wilgotne 🙂 co tu chcieć więcej 🙂

  9. Laura Szpyra says:

    Wygląda smakowicie, muszę wypróbować! 🙂

    Zapraszam również do siebie: http://scritto-con-la-pasta.blogspot.com/

  10. Anonimowy says:

    Bardzo smaczny efekt jak keks-banan-szarlotka, chce się zjeść jak najwięcej 🙂 Skorzystałem z gotowych uprażonych jabłek (Pińczów) aby ciasto jeszcze szybciej zostało zrobione i zjedzone 🙂 Bardzo miło bo ciasto można piec krócej i zredukować temperaturę (albo mój typ tak ma).

Leave a Reply

Your email address will not be published.