na słodko30.09.201431812
Ciasto bananowo-jabłkowe
Smacznego
czytaj przepis
Jest po prostu świetne! Tyle w temacie!

Udostępnij artykuł
Zapraszam do lektury mojej nowej książki
Serniki słodkie i wytrawne Renata Czelny-Kawazamów książkę
Ta książka to mój debiut wydawniczy. To także spełnienie mojego marzenia. To spis moich pomysłów na moje ukochane ciasto – sernik. Bo to właśnie sernik Mojej Babci zapamiętany z dzieciństwa stał się wielką inspiracją do tworzenia nowych smaków tego wdzięcznego ciasta...
na słodko
Szarlotka orkiszowa
serniki pieczone
Sernik waniliowy z jagodami
zapiekanki
Zapiekanka makaronowa z cukinią, bakłażanem i czerwonym pesto w beszamelu i mozzarelli
Komentarze

12 odpowiedzi na “Ciasto bananowo-jabłkowe”

  1. To ciasto wygląda jak pyszny chlebek, Widać, że wilgotne, smaczne … Mogę kawałek…?

  2. Marzena pisze:

    Widać, że jest bardzo wilgotne – fajnie:-)) To kiedy jesteś u Ewy Wachowicz?:-)

  3. Karmel pisze:

    pycha! takie ciacha są najlepsze!

  4. Ola pisze:

    a ja właśnie wczoraj skończyłam bananowo-malinowe:)

  5. DżemDżus pisze:

    Takie wilgotne i pachnące jabłkami ciacho z dodatkiem np jogurtu albo lodów – rozmarzyłam się Pyszne

  6. napiecyku.pl pisze:

    A mi chlebki bananowe nie wychodzą, Twój zapowiada się smakowicie 🙂

  7. Magda C. pisze:

    Takie bananowe chlebki uwielbiam 🙂

  8. Asia W pisze:

    ciacho na pierwszy rzut oka mega wilgotne 🙂 co tu chcieć więcej 🙂

  9. Laura Szpyra pisze:

    Wygląda smakowicie, muszę wypróbować! 🙂

    Zapraszam również do siebie: http://scritto-con-la-pasta.blogspot.com/

  10. Anonimowy pisze:

    Bardzo smaczny efekt jak keks-banan-szarlotka, chce się zjeść jak najwięcej 🙂 Skorzystałem z gotowych uprażonych jabłek (Pińczów) aby ciasto jeszcze szybciej zostało zrobione i zjedzone 🙂 Bardzo miło bo ciasto można piec krócej i zredukować temperaturę (albo mój typ tak ma).

Pozostaw odpowiedź Marzena Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany.