serniki13.12.2020126612
Rozmowa w Chillizet “Wszystko o sernikach”
Smacznego
czytaj przepis

Ostatnio, w mikołajkową niedzielę, miałam przyjemność być gościem na antenie stacji Chillizet. W rozmowie z Jeremim Pedowiczem “Wszystko o sernikach” w programie ChilliZjedz mówiłam o tym, jak upiec dobry sernik, jaki twaróg wybrać i co zrobić, gdy już zakupiony jest daleki od ideału.

Jeżeli macie ochotę posłuchać, jakie składniki można dodać do sernika, aby uczynić go bardziej świątecznym, to zapraszam do posłuchania. Rozmowę można usłyszeć w poniższym linku:

https://player.chillizet.pl/Podcasty/Chilli-zjedz/Wszystko-o-sernikach

W mojej książce znajdziecie przepisy ze składnikami, o których wspominałam w czasie rozmowy w Chillizet. Słodkie lub wytrawne, do wyboru. Książkę można kupić tutaj: http://rajdlapodniebienia.pl/index.php/product/ksiazka-serniki-slodkie-i-wytrawne-renata-czelny-kawa/

Udostępnij artykuł
Zapraszam do lektury mojej nowej książki
Serniki słodkie i wytrawne Renata Czelny-Kawazamów książkę
Ta książka to mój debiut wydawniczy. To także spełnienie mojego marzenia. To spis moich pomysłów na moje ukochane ciasto – sernik. Bo to właśnie sernik Mojej Babci zapamiętany z dzieciństwa stał się wielką inspiracją do tworzenia nowych smaków tego wdzięcznego ciasta...
zupy
Zupa z dyni, marchewki i imbiru
serniki
Mój nagrodzony przepis na sernik – książka “Przepis na Kopernika”
na słono
Chleb żytni “ulubiony” Hamelmana
Komentarze

2 responses to “Rozmowa w Chillizet “Wszystko o sernikach””

  1. Maria Sundarska says:

    fajny przepis, obowiązkowo sprobuję przygotować taką sałatę. także dla tych kto uwielbia gotować polecam sprawdzić https://www.rabato.com/pl/bricomarchee mają świąteczne zniżki na większość towarów

  2. Serniki w każdej postaci to miód dla podniebienia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.