na słono13.01.20175272
Makaron z pesto z rukoli, orzechów i migdałów z cukinią, pomidorami i kabanosem
Smacznego
czytaj przepis

dsc_0956 dsc_0960 dsc_0961 dsc_0966 dsc_0967 dsc_0969 dsc_0970 dsc_0971 dsc_0973 dsc_0975 dsc_0982

Udostępnij artykuł
Zapraszam do lektury mojej nowej książki
Serniki słodkie i wytrawne Renata Czelny-Kawazamów książkę
Ta książka to mój debiut wydawniczy. To także spełnienie mojego marzenia. To spis moich pomysłów na moje ukochane ciasto – sernik. Bo to właśnie sernik Mojej Babci zapamiętany z dzieciństwa stał się wielką inspiracją do tworzenia nowych smaków tego wdzięcznego ciasta...
serniki pieczone
Mini sernik jaglany o smaku cappuccino i Wine & Garden Hotel w Komborni
zupy
Zupa-krem z cukinii i zielonych szparagów
na słodko
Tartaletki z kajmakiem i truskawkami
Komentarze

2 responses to “Makaron z pesto z rukoli, orzechów i migdałów z cukinią, pomidorami i kabanosem”

  1. dżemdżus says:

    Sympatyczny makaron z bardzo dobrym pesto. Przepięknie wygląda na zdjęciach i na pewno cudownie smakuje 🙂 Takie kolory niezwykle pomagają poprawić samopoczucie kiedy taka szarówka dookoła 🙂

    • Renata Czelny - Kawa says:

      Dziękuję Ci bardzo!
      To jeden z lepszych makaronów, które wymysliłam sobie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.