inne24.03.20173334
Moja książka – “Serniki słodkie i wytrawne” – premiera
Smacznego
czytaj przepis

Nie “może kiedyś”, ale właśnie dziś!

Przedstawiam Wam moją pierwszą książkę z przepisami na wdzięczne ciasta – serniki.

To niezwykle ważny dzień w moim życiu.

To spełnienie mojego marzenia, moja praca, moja pasja!

Częstujcie się nimi!

Niech świat pachnie sernikami!

Jeżeli chcecie moją książkę ze specjalną dedykacją i autografem, zapraszam do zakładki książka.

Udostępnij artykuł
Zapraszam do lektury mojej nowej książki
Serniki słodkie i wytrawne Renata Czelny-Kawazamów książkę
Ta książka to mój debiut wydawniczy. To także spełnienie mojego marzenia. To spis moich pomysłów na moje ukochane ciasto – sernik. Bo to właśnie sernik Mojej Babci zapamiętany z dzieciństwa stał się wielką inspiracją do tworzenia nowych smaków tego wdzięcznego ciasta...
na słodko
Pyszne śniadanie na niedzielę – słodka chałka z kozim serem, morelami i figą
serniki pieczone
Sernik cytrusowy mascarpone z ricottą
na słodko
Letnie prosecco z musem z brzoskwiń i marakują oraz kilka słów o wyborze eleganckich kieliszków
Komentarze

4 responses to “Moja książka – “Serniki słodkie i wytrawne” – premiera”

  1. Olka says:

    Super! Gratki 🙂 chętnie przygarneła bym jeden egzemplarz ;))

  2. Gratulację ! Już mi się podoba wydanie – bardzo estetycznie i piękne zdjęcia.

  3. “Serniki słodkie i wytrawne” to rewelacyjna inspiracja dla każdego, kto uwielbia, kiedy z jego kuchni wydobywają się cudowne aromaty i smaki. To podręcznik podstawowej i fundamentalnej wiedzy o sernikach, dzięki której każdy z nas, nawet początkujący adept sztuki cukierniczej, może upiec, stworzyć i przygotować coś niesłychanie pysznego. Ja przetestowałam już trzy przepisy i za każdym razem serniki były małymi dziełami sztuki. Zachwycona rodzina, delektująca się dziełem stworzonym według wskazówek Reni, to sama radość i satysfakcja. Gorąco polecam książkę, bo to nie tylko przepisy na cudowne serniki. To także książka o pasji i miłości, które są nieodłącznymi składnikami potrzebnymi do tworzenia tak smakowitych przysmaków.

    • Renata Czelny - Kawa says:

      Agnieszko!
      Rumienię się cała po takim komentarzu…
      Pięknie dziękuję!
      I co najważniejsze, serce mi rośnie, gdy czytam, że Twój świat zapachniał sernikiem, satysfakcją z tych słodkich dzieł sztuki cukierniczej!
      Brawo Aga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.