na słodko30.09.201459812
Ciasto bananowo-jabłkowe
Smacznego
czytaj przepis
Jest po prostu świetne! Tyle w temacie!

Udostępnij artykuł
Zapraszam do lektury mojej nowej książki
Serniki słodkie i wytrawne Renata Czelny-Kawazamów książkę
Ta książka to mój debiut wydawniczy. To także spełnienie mojego marzenia. To spis moich pomysłów na moje ukochane ciasto – sernik. Bo to właśnie sernik Mojej Babci zapamiętany z dzieciństwa stał się wielką inspiracją do tworzenia nowych smaków tego wdzięcznego ciasta...
kulinarne podróże
Kulinarny dziennik podróży cz.5
na słodko
Sałatka “Majówka”
na słono
Chleb żytni “ulubiony” Hamelmana
Komentarze

12 responses to “Ciasto bananowo-jabłkowe”

  1. To ciasto wygląda jak pyszny chlebek, Widać, że wilgotne, smaczne … Mogę kawałek…?

  2. Marzena says:

    Widać, że jest bardzo wilgotne – fajnie:-)) To kiedy jesteś u Ewy Wachowicz?:-)

  3. Karmel says:

    pycha! takie ciacha są najlepsze!

  4. Ola says:

    a ja właśnie wczoraj skończyłam bananowo-malinowe:)

  5. DżemDżus says:

    Takie wilgotne i pachnące jabłkami ciacho z dodatkiem np jogurtu albo lodów – rozmarzyłam się Pyszne

  6. napiecyku.pl says:

    A mi chlebki bananowe nie wychodzą, Twój zapowiada się smakowicie 🙂

  7. Magda C. says:

    Takie bananowe chlebki uwielbiam 🙂

  8. Asia W says:

    ciacho na pierwszy rzut oka mega wilgotne 🙂 co tu chcieć więcej 🙂

  9. Laura Szpyra says:

    Wygląda smakowicie, muszę wypróbować! 🙂

    Zapraszam również do siebie: http://scritto-con-la-pasta.blogspot.com/

  10. Anonimowy says:

    Bardzo smaczny efekt jak keks-banan-szarlotka, chce się zjeść jak najwięcej 🙂 Skorzystałem z gotowych uprażonych jabłek (Pińczów) aby ciasto jeszcze szybciej zostało zrobione i zjedzone 🙂 Bardzo miło bo ciasto można piec krócej i zredukować temperaturę (albo mój typ tak ma).

Leave a Reply to Marzena Cancel reply

Your email address will not be published.